Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

П`ятниця, 26.04.2024
Головна » 2019 » Листопад » 15 » До уваги споживачів м. Володимир-Волинського , щодо підвищення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення.
14:17
До уваги споживачів м. Володимир-Волинського , щодо підвищення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення.
Повідомлення !!! Про намір переглянути тарифи на послуги централізованого водопостачання та централізоване водовідведення у 2020 році. Управління водопровідно- каналізаційного господарства м. Володимир-Волинський подало повторну заяву до Володимир-Волинського виконавчого комітету з розрахунковими матеріалами для встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення на 2020 рік. На сьогодні діючі тарифи збиткові . Збитки по основній діяльності станом на 1.10.2019 р. склали 1683,7 тис. грн. в т. ч. централізоване водопостачання 923,1 тис. грн. централізоване водовідведення 760,6 тис. грн. Діючі тарифи не дозволяють дотримуватись вимог Галузевої угоди та інших законодавчих актів у сфері оплати праці , вчасно розраховуватись з бюджетом по податкових платежах , за спожиту електроенергію та одночасно забезпечувати місто якісними та у повному обсязі послугами з централізованого водопостачання та водовідведення. Основні причини , що вплинули на ріст собівартості централізованого водопостачання та водовідведення є постійне зростання основних складових, зокрема прожиткового мінімуму , розміру мінімальної заробітної плати, вартості електричної енергії (відповідно до Закону України «Про ринок електричної енергії», що функціонує за європейськими стандартами запущений 1 липня 2019р. , зростання матеріальних витрат у зв'язку зношеністю мереж. Пропонується проект тарифів на 2020 рік Для населення : Централізоване водопостачання 10,75грн. за куб. м. (без ПДВ) Централізоване водовідведення 14,95 грн за куб. м . (без ПДВ) Для інших споживачів Централізоване водопостачання 10,83грн за 1 куб. м. ( без ПДВ) Централізоване водовідведення 15,14грн. за 1 куб м. (без ПДВ) Підвищення тарифів на послуги з централізоване водопостачання та водовідведення для соціально незахищених верств населення буде компенсоване державою через монетизацю пільг і субсидій. УВКГ просить споживачів вчасно розрахуватись за послуги водопостачання та водовідведення. Пропозиції та зауваження щодо нових тарифів приймаються протягом 14 календарних днів з дня опублікування цього повідомлення по адресі : 44700 м. Володимир-Волинський вул. Луцька ,211 (Управління водопровідно-каналізаційного господарства).
Переглядів: 2567 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
//Миттєві повідомлення внизу